top of page

Hoe kan MyCrib.be voor u een oplossing bieden?

Start de samenwerking en wordt één van de tevreden klanten. Wij vinden het belangrijk dat de verwachtingen van onze klanten volbracht worden. Vandaar dat wij steeds het volgende vooropstellen: een gestructureerde communicatie, een goed gedefinieerde opdracht of vraagstuk en afgetoetste afwerkingsgraad.

Zoekt u een oplossing voor één van de volgende functies? Dan can MyCrib.be u helpen!

Wordt u één van onze
toekomstige helden?

Gastenverblijf

U heeft regelmatig gasten die langskomen, zoals bijvoorbeeld familie die ver weg woont en liever blijft overnachten. Of wil u liever een gastenverblijf professioneel verhuren? Met MyCrib.be kan u het perfecte gastenverblijf ontwerpen. U kan de Crib inrichten naar wens. Zoals een mezzanine toevoegen voor extra slaap- of opslagruimte. U kan er ook voor kiezen om een terras en/of berging toe te voegen. Door een apart gastenverblijf te bouwen behoudt u uw eigen privacy en hebben uw gasten ook hun privacy. 

Relaxruimte

Na een drukke werkdag is het moeilijk om nog tot rust te komen met kinderen. U heeft het gevoel dat u pas echt tot rust kan komen in een relaxruimte in uw tuin. U kan hier aan yoga doen, mediteren en uzelf afzonderen van alle externe prikkels.

Vergaderruimte

Vergaderruimte met zicht op groen. Dit is vooral prettig om seizoenen echt naar binnen te trekken.

Kantoor

Werken van thuis uit is altijd al uw droom geweest. Jammer genoeg is er nooit voldoende plek om klanten te ontvangen of een bureauplaats te bieden aan uw werknemers. Dankzij het tuinkantoor heeft u voldoende plaats om een bureau te plaatsen voor uw medewerker en bovendien is er genoeg ruimte om klanten op een professionele wijze te ontvangen.

Poolhouse

Dankzij de poolhouse die u heeft laten plaatsen kunnen uw kinderen en uzelf zich douchen, omkleden en nadien genieten van een heerlijk drankje in uw zithoek. Dit was allemaal eerst niet mogelijk. De zithoek zorgt voor een uitnodigende sfeer waar familie en vrienden gezellig samen kunnen komen bij het zwembad.

Opnamestudio

Als beginnend artiest is het altijd al uw droom geweest om een opnamestudio te hebben aan huis. Nu dat u met MyCrib.be uw opnamestudio heeft kunnen ontwerpen, moet u niet meer in de file staan om naar een gehuurde opnamestudio te gaan. Dit bespaart u zowel geld als tijd. Bovendien is er voldoende plaats om andere artiesten te ontvangen voor een samenwerking.

bottom of page